Prisvärda fönster, hög kvalitet, snabb leverans

Underhållsfria fönster

Långa arbetstimmar och höga kostnader för att måla eller kitta om dina fönster i huset? Om du byter till våra prisvärda PVC-fönster istället slipper du den typen av problem och kan lägga både din tid och dina pengar på annat istället.

Modernt och billigt

Våra underhållsfria fönster kommer också att spara dig energi då de isolerar huset väl och har hög värmeisolering. Många husägare känner säkert till att mycket av husets värme riskerar att läcka ut just via fönstren om de inte är av en modern välisolerad typ eller om underhållet har brustit. Där finns det tusenlappar att spara på uppvärmningen.

Fönster montage? Vi har lösningen

Genom våra sammarbeten med fönstermästare och andra fönstermontörer kan vi göra det lätt för kunden och helt enkelt erbjuda installation av fönsterna.

En investering som håller

Att investera i sina fönster är alltså något som definitivt lönar sig när man ser på sitt hus i ett längre perspektiv. Fönsterna är minst lika viktiga som fasaden för att ditt hus skall hålla och som vi just sa – energikostnaden kan sänkas rejält genom att investera i välisolerade fönster.

Mer än bara vit plast

Någon kanske kommer med invändningen att PVC-fönster är fula och ser plastiga ut. Så är inte längre fallet. Det finns massor av olika färger att välja på så att fönstren ska kunna passa väl med fasadens färg och även ytbehandlingar som kan ge illusionen av träådring om man vill ha det.

Vi erbjuder också massor av olika modeller, inklusive spröjsade varianter, bågfönster, runda och halvrunda fönster och snedskurna format så att även du som har ett äldre hus kan hitta fönster som stämmer överens med arkitekturen.

Just att vi har så stort urval i designen, att man kan få fria mått och att vi håller en mycket hög kvalitet, till priser som få av våra konkurrenter kan mäta sig med, har gjort att vi har blivit ett mycket populärt val både bland villaägare och ägare av större fastigheter. Hos oss är det lätt att få ett prisförslag och vi levererar snabbt.

Kvalitetsfönster

I PVC-profilerna hos våra fönster finns en förstärkning som ger fönstren bättre stabilitet och profilerna har även flera luftfyllda kammare vilket ger en ypperlig isoleringsförmåga. Fönsterprofilerna följer gällande europeisk standard vilket ger dig garantier gällande livslängden, att tillverkningsmetoden är kontrollerad så att de alltid håller samma kvalitet samt att de tål det klimat som de installeras i.

Allt du behöver

Givetvis erbjuder vi även myggfönster, persienner och liknande tillbehör som passar väl ihop med våra fönster, balkongdörrar och skjutdörrar.

Vi kan även hjälpa till med att ta fram fullständiga lösningar för uterum och vinterterasser.

Vi har huvudkontor i Robertsfors strax utanför Umeå och säljare som servar främst kunder i Umeå med omnejd.

Kontakta oss på FönsterUmeå så hjälper vi dig att hitta den fönsterlösning som passar ditt hus bäst.